Kotivinkki

Marokkolaiset broilerinkoivet ja kuskussalaatti

0
0

Marokkolaiset broilerinkoivet ja kuskussalaatti

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

Koivet:

  • 4broilerinkoipea
  • suolaa
  • mustapippuria

Marinadi:

  • 7 dlrypsiöljyä
  • puolikkaansitruunan mehu
  • 1 tljauhettua kuminaa
  • 1 tljauhettua kanelia
  • 1½ tljauhettua korianteria
  • 2 tljauhettua paprikaa
  • 1 rklraastettua inkivääriä

Kuskussalaatti:

  • 2 dlkuskusia
  • oliiviöljyä
  • 2 dlkasvislientä
  • 10kirsikkatomaattia
  • 1paprika
  • 1punasipuli
  • puolikaskurkku
  • 1 dlherneitä
  • noin ½ dlsitruunamehua
  • 1 ruukkutuoretta minttua
  • suolaa
  • valkopippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Koivet:

1.Sekoita rypsiöljyyn sitruunamehu ja mausteet.

2. Hiero marinadi broilerinkoipien pintaan ja anna niiden marinoitua vähintään 30 minuuttia.

3. Grillaa broilerinkoipia noin 20 minuuttia välillä käännellen. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile koivet kuskussalaatin kanssa.

Kuskussalaatti:

1.Kaada kuskusin päälle tilkka öljyä ja sekoita.

2. Kiehauta kasvisliemi ja kaada se kuskusin päälle. Sekoita ja peitä astia nopeasti kannella tai kelmulla. Anna turvota 10 minuuttia.

3. Puolita kirsikkatomaatit ja hienonna paprika ja punasipuli. Kuori kurkku, poista siitä siemenet ja kuutioi se.

4. Sekoita pilkotut kasvikset ja herneet kuskusin joukkoon.

5. Mausta salaatti sitruunamehulla, hienonnetulla mintulla, oliiviöljyllä, suolalla ja valkopippurilla. Anna salaatin maustua jääkaapissa, jotta maut tasoittuvat.

Vinkki!

Vinkki Marokkolaiset lämpimät mausteet ovat tämän ruoan sydän. Saat niistä aromaattisen marinadin, jonka tuoksu ja maku voimistuvat grillin lämmössä.Kuskussalaatti raikastaa ja keventää grilliruokia ja tuo vaihtelua perunasalaatille. Mausta kuskusia rohkeasti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä