Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marokkolaiset batbout-leivät – mainioita sellaisenaan, vielä parempia herkullisten lisukkeiden kera

Vegaaninen
Sokeriton
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Marokkolaiset batbout-leivät sopivat erinomaisesti meze-tarjottimelle tai nautittavaksi sellaisenaan esimerkiksi tsatsikin kanssa. Leipästen juju piilee mannasuurimoissa ja pannupaistossa.

29.5.2020
Reseptin ainekset
12 kpl
4 dl
hiivaleipäjauhoja
1½ dl
mannasuurimoita
1 tl
suolaa
1 tl
kuivahiivaa
2½ dl
vettä
1 rkl
oliiviöljyä

Marokkolaiset batbout-leivät valmistetaan näin:

  1. Sekoita jauhot, mannasuurimot, suola ja hiiva kulhossa.
  2. Lisää noin 42-asteiseksi lämmitetty vesi ja oliiviöljy. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
  3. Kauli taikina noin sentin paksuiseksi levyksi. Paina lasilla (Ø 8 cm) levystä pyöreitä leipäsiä.
  4. Ripottele leivinpaperille mannasuurimoita ja nosta leivät leivinpaperin päälle. Peitä leivinliinalla ja kohota 15 minuuttia.
  5. Paista leivät kuumalla, kuivalla paistinpannulla molemmin puolin kypsiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt