Maku

Marokkolainen broileripiiras (B'stilla)

1 h 20 min
0
0

Marokkolainen broileripiiras (B'stilla)

Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 200 gfilotaikinaa (pakaste)
  • 75 gvoita

Täyte

  • 2 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1 tlinkivääritahnaa
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 1/2 tlkorianterinsiemeniä (jauhettuna)
  • 1/2 tljuustokuminaa (jauhettuna)
  • 1/2 tlcayennenpippuria
  • 1/4 tlkanelia
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 2 gsahramia
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlsokeria
  • 500 gpaistettuja broilerinfileesuikaleita (paloiteltuna)
  • 1 dlkivettömiä oliiveja (silputtuna)
  • 1/2 dltuoretta korianteria (silputtuna)
  • 1/2 dllehtipersiljaa (silputtuna)
  • 1/2 dlkuivattuja taateleita (silputtuna)
  • 1/2 dlsitruunamehua
  • 1/2 dlvettä
  • 2 kplmunaa

Lisäksi

  • 1 dlmantelirouhetta
  • 1 tlsokeria
  • 1/4 tlkanelia

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN35 min

Ota filotaikina sulamaan.

Vinkki!

Marokossa b’stilla merkitsee kyyhkyspiirakkaa, mutta sen voi valmistaa myös broilerista. Marokkolaiset leipurit käyttävät piirakkaan ouarka-nimistä taikinaa, mutta samantyyppinen filo ajaa meillä asian.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä