Maku

Marmeladin perusohje

1 h 15 min
GL
KA
LA
MA
MU
4.4
0


 

Tulosta
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara

Ainekset (1 annosta)

  • 1000 gmarjoja
  • 500 ghillosokeria
  • 1/2 dlvettä

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN45 min

Huuhdo ja perkaa marjat tai hedelmät. Poista esim. kirsikoista siemenet.

Käytä marmeladiin vain vastakypsyneitä marjoja, sillä niissä on runsaasti hyytymistä edistävää pektiiniä. Jos marmeladi ei keittämällä hyydy, lisää hyytelöimisainetta (Melatin). Lue tarkemmat ohjeet pakkauksesta. Anna marmeladin tekeytyä muutama päivä ennen käyttämistä.

MITÄ PIDIT?
4.4