0(0)
Marjaviinisiirappia, tuoreita mansikoita ja leipäjuustoa
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h
Reseptin ainekset
4 annosta
10 dlmansikoita
150 gleipäjuustoa
1/2 tlmustapippuria
Marjaviinisiirappi
1/2 dlmietoa viiniä (marja)
1/2 dlsokeria
Lisäksi
1/2 dltuoretta minttua

Valmista siirappi. Keitä aineksia hiljalleen kattilassa, kunnes sokeri on liuennut ja seos on siirappista. Anna jäähtyä. Viipaloi mansikat kulhoon ja valele päälle siirappi, mausta seos rouhitulla mustapippurilla, sekoita varoen ja nosta peitettynä viileään 2–4 tunniksi. Lisää revityt mintunlehdet mansikka-siirappiseokseen. Pieni tai revi leipäjuustot sopiviksi suupaloiksi, kokoa annoksiksi ja nosta tarjolle mintunlehdillä koristeltuna.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo