Maku

Marjaisat sporttipatukat

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 12.5.2010


Ainekset (12 palaa)

  • 200 gvaahtokarkkeja
  • 25 gvoita
  • 2 rklkuohukermaa
  • 10 dltäysjyvävehnämuroja (marjaisa)
  • 50 gvalkosuklaata (rouhittuna)

Päälle

  • 1 dlkuivattuja karpaloita
Tulosta

Pilko vaahtokarkkeja saksilla pienemmiksi. Kuumenna ne kattilassa rasvan ja kerman kanssa kastikemaiseksi seokseksi. Siirrä kattila sivuun, kääntele joukkoon murot ja suklaarouhe. Levitä sitkeä, seittimäisesti venyvä seos leivinpaperille noin 10 × 35 cm:n levyksi. Ripottele karpalot levylle ja painele ne kiinni tahmeaan pintaan. Anna jäähtyä. Leikkaa levy saksilla patukoiksi ja kiedo leivinpaperiin tai sellofaniin tai pakkaa marjaisat sporttipatukat eväsrasiaan.  

Kommentoi »