0(0)
Marinoitua Manchego juustoa ja serrano kinkkua
Helppo ja herkullinen tapas manchego juustosta serrano kinkun kera.
Reseptin ainekset
1 annosta
250 gmanchego juustoa
100 gserrano kinkkua
coctailtikkuja
Marinadi
2 rklsitruunamehua
1 rkljuoksevaa hunajaa
2 rklneitsyt oliiviöljyä
2 rkltuoretta rosmariiniä hienonnettuna
suolaa
mustapippuria myllystä

Poista juustosta kuori. Leikkaa juusto ½ cm viipaleiksi. Sekoitamarinadin ainekset hyvin keskenään. Laita juustoviipaleet laakeaan astiaan ja kaada marinadi päälle, peitä kelmulla. Nosta jääkaappiin marinoitumaan muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään. Kääri juustoviipaleiden ympärille serranokinkkua ja kiinnitä coctailtikulla. Tarjoile heti.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.