Maku

Marinoitu savupallas

2 h 15 min
0
0

Marinoitu savupallas

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 annosta)

  • 800 gsavukalaa (pallas)
  • 1 kplsitruunaa
  • 1 dlkylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 2 tlroseepippuria
  • 1 rkltuoretta timjamia

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

Paloittele savupallas ja nosta palat tarjoiluastiaan. Sekoita sitruunasta puristettu mehu oliiviöljyyn. Valuta kastike kalapalojen päälle. Peitä kelmulla ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia tai seuraavaan päivään.

Ripottele kämmenpohjassa rouhitut roseepippurit ja timjamit marinoidun savupallaksen pinnalle juuri ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä