Maku

Marinoitu mozzarella on täydellistä napsittavaa! Mozzarellapallot saavat särmää sitruunasta, valkosipulista ja hunajasta

{
Aktiivinen
Passiivinen
Marinoitu mozzarella koukuttaa. Mieto juusto piristyy kirpeässä sitruunamarinadissa. Tämä pikkunaposteltava katoaa pöydästä taatusti hetkessä!
MU
GL
5
0
Julkaistu 28.12.2020


Reseptin ainekset (6–8 annosta)

  • 300 gminimozzarellapalloja

Marinadi

  • 1iso sitruuna
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • ripaus sinappijauhetta
Tulosta

Marinoitu mozzarella valmistetaan näin:

  1. Pese sitruuna hyvin. Raasta kuori kulhoon. Halkaise sitruuna ja purista molemmista puolikkaista mehu kulhoon.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää valkosipulit ja muut marinadin aineet ja sekoita tasaiseksi.
  3. Valuta juustot ja pyöräytä marinadin sekaan. Anna marinoidun mozzarellan maustua viileässä vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.

Vinkki!

Voit käyttää mozzarellapallojen sijaan myös pari isoa mozzarellapalloa, kun pilkot ne sopiviksi suupaloiksi.

Kommentoi »