Marinoitu mozzarella on täydellistä napsittavaa! Mozzarellapallot saavat särmää sitruunasta, valkosipulista ja hunajasta
{
Aktiivinen
Passiivinen
Marinoitu mozzarella koukuttaa. Mieto juusto piristyy kirpeässä sitruunamarinadissa. Tämä pikkunaposteltava katoaa pöydästä taatusti hetkessä!
MU
GL
5
Kuvat
Julkaistu 28.12.2020

Marinoitu mozzarella on täydellistä napsittavaa! Mozzarellapallot saavat särmää sitruunasta, valkosipulista ja hunajasta
Reseptin ainekset (6–8 annosta)
- 300 gminimozzarellapalloja
Marinadi
- 1iso sitruuna
- 2valkosipulinkynttä
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 rkljuoksevaa hunajaa
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
- ripaus sinappijauhetta
Marinoitu mozzarella valmistetaan näin:
- Pese sitruuna hyvin. Raasta kuori kulhoon. Halkaise sitruuna ja purista molemmista puolikkaista mehu kulhoon.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää valkosipulit ja muut marinadin aineet ja sekoita tasaiseksi.
- Valuta juustot ja pyöräytä marinadin sekaan. Anna marinoidun mozzarellan maustua viileässä vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.
Vinkki!
Voit käyttää mozzarellapallojen sijaan myös pari isoa mozzarellapalloa, kun pilkot ne sopiviksi suupaloiksi.

Uunifeta ja paahdetut rypäleet – tyylikäs ja täyteläinen juustoherkku saa viimeisen silauksen hunajasta ja balsamietikasta
Maku

Tunkutarjotin – suolaisen ja makean sekoitus on varsinainen juustosuun unelma
Meillä kotona

Marinoidut oliivit koukuttavat – herkullinen marinadi syntyy oreganosta, mintusta ja lehtipersiljasta
Maku

Talvisalaatti kreikkalaiseen tapaan – jos rakastat uunifetapastaa, tämä salaatti on sinua varten!
Meillä kotona

Marinoitu manchegojuusto
Kotivinkki

Marinoidut mozzarellapallot
Maku

Tryffelimarinoitua mozzarellaa
Maku

Marinoitu fetajuusto
Maku