5(2)
Marinoitu mozzarella on täydellistä napsittavaa! Mozzarellapallot saavat särmää sitruunasta, valkosipulista ja hunajasta
Munaton
Gluteeniton
Marinoitu mozzarella koukuttaa. Mieto juusto piristyy kirpeässä sitruunamarinadissa. Tämä pikkunaposteltava katoaa pöydästä taatusti hetkessä!
28.12.2020
 |
Maku
Reseptin ainekset
6–8 annosta
300 gminimozzarellapalloja
Marinadi
1iso sitruuna
2valkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
1 rkljuoksevaa hunajaa
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
ripaus sinappijauhetta

Marinoitu mozzarella valmistetaan näin:

  1. Pese sitruuna hyvin. Raasta kuori kulhoon. Halkaise sitruuna ja purista molemmista puolikkaista mehu kulhoon.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää valkosipulit ja muut marinadin aineet ja sekoita tasaiseksi.
  3. Valuta juustot ja pyöräytä marinadin sekaan. Anna marinoidun mozzarellan maustua viileässä vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.

Vinkki!

Voit käyttää mozzarellapallojen sijaan myös pari isoa mozzarellapalloa, kun pilkot ne sopiviksi suupaloiksi.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo