Kotivinkki

Marinoitu manchegojuusto

24 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
24 h
Itse maustettu manchegojuusto on mahtava purkkiherkku. Tämä ruokatuliainen polskii lasipurkissa sitruunankuoren, rosmariinin ja oliivien kanssa.
0
0
Julkaistu: 30.5.2016


Reseptin ainekset (4-6 annosta)

  • 250 gmanchegojuustoa
  • 2 dloliiveja
  • 1valkosipulinkynsi
  • ½sitruunan kuoriraaste
  • 1kuivattu chilipalko
  • muutama kokonainen mustapippuri
  • muutama oksa rosmariinia
  • noin 1 dloliiviöljyä
Tulosta

1. Leikkaa manchegojuusto suupaloiksi ja laita se purkkiin oliivien kanssa.

2. Kuori valkosipuli ja viipaloi se halutessasi. Laita purkkiin. Lisää myös sitruunan kuoriraaste, chili, pippurit ja rosmariini.

3. Kaada purkkiin sen verran öljyä, että manchegojuustot ja oliivit peittyvät. Juusto on valmista syötäväksi vaikka heti, mutta sen maku paranee, kun se saa imeä itseensä aromeja viileässä.

Suosittelemme myös

Kommentoi »