Kotivinkki

Marinoitu manchegojuusto

24 h 15 min
0
0

Marinoitu manchegojuusto

Itse maustettu manchegojuusto on mahtava purkkiherkku. Tämä ruokatuliainen polskii lasipurkissa sitruunankuoren, rosmariinin ja oliivien kanssa.
Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (4-6 annosta)

  • 250 gmanchegojuustoa
  • 2 dloliiveja
  • 1valkosipulinkynsi
  • ½sitruunan kuoriraaste
  • 1kuivattu chilipalko
  • muutama kokonainen mustapippuri
  • muutama oksa rosmariinia
  • noin 1 dloliiviöljyä

Tee näin

24 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN24 h

1. Leikkaa manchegojuusto suupaloiksi ja laita se purkkiin oliivien kanssa.

2. Kuori valkosipuli ja viipaloi se halutessasi. Laita purkkiin. Lisää myös sitruunan kuoriraaste, chili, pippurit ja rosmariini.

3. Kaada purkkiin sen verran öljyä, että manchegojuustot ja oliivit peittyvät. Juusto on valmista syötäväksi vaikka heti, mutta sen maku paranee, kun se saa imeä itseensä aromeja viileässä.

Suosittelemme myös

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä