Marinoitu juusto

72 h 5 min
0
0

Marinoitu juusto

GL
KA
MU
0
0
Teksti Marja Samuli
Kuvat Tuomas Kolehmainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 150 gkermajuustoa (esim. manchegoa )
  • 5 rkloliiviöljyä
  • 1 rklvalkoviinietikkaa
  • 1 tlroseepippuria (kokonaisia)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
  • 1 dltuoretta timjamia

Tee näin

72 h 5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN72 h

Leikkaa juusto suupalan kokoisiksi kuutioiksi ja poista kovat kuoret.
Pane kuutiot kulhoon ja lisää päälle keskenään sekoitettu öljy, viinietikka, pippurit, kuoritut, viipaloidut valkosipulit ja hienonnettu yrtti.
Peitä ja nosta viileään noin kolmeksi vuorokaudeksi. Nosta huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoilua ja aseta tarjolle.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä