Maku

Marinoidut vihreät pavut

24 h 15 min
GL
KA
LA
MA
MU
4
1


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä
Kuvat Sonja Suominen

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 3 kplvalkosipulinkynttä
  • 450 gvihreitä papuja
  • 1 dlrypsiöljyä
  • 1 dlvettä
  • 1 dlomenaviinetikkaa
  • 1/2 dlhunajaa
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 rkltuoretta timjamia

Tee näin

24 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN24 h

Marinoi pavut edellisenä päivänä.

Kuori sipuli ja leikkaa renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Mittaa kaikki aineet, myös jäiset pavut, kannelliseen purkkiin ja kääntele purkkia.

Anna vihreiden papujen sulaa ja maustua jääkaapissa yön yli.

Tarjoa marinoidut vihreät pavut lohilasagnen seurana.

MITÄ PIDIT?
4