Maku

Marinoidut strutsinpihvit

24 h 20 min
0
0

Marinoidut strutsinpihvit

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gstrutsin lihaa (pihveinä, pakaste)

Marinadi

  • 1 kplpunasipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 20 gtuoretta inkivääriä
  • 1 dlpunaviiniä
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rklketsuppia
  • 2 rklfariinisokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

24 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN24 h

Ota liha sulamaan jääkaappiin päivää ennen valmistamista.
Valmista marinadi. Kuori ja paloittele sipulit ja inkivääri. Kumoa ne tehosekoittimen kulhoon. Mittaa mukaan marinadin loput ainekset ja surauta seos tasaiseksi. Voit myös käyttää sauvasekoitinta.
Marinoi pihvejä peitettynä jääkaapissa 3 tuntia tai yön yli. Kääntele lihoja välillä niin, että liha maustuu tasaisesti. Ota pihvit huoneenlämpöön pari tuntia ennen grillaamista.
Kuivaa strutsipihvit talouspaperilla ja grillaa molemmin puolin mehevän kypsiksi.
•Tarjoa marinoitujen strutsipihvien lisänä herkkusieni-pinaattisalaattia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä