Marinoidut rapuvartaat

2 h 20 min
3.9
0

Marinoidut rapuvartaat

GL
LA
MA
MU
0
3.9
Teksti Sonja Blåberg, Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 200 gjättikatkaravunpyrstöjä

Marinadi

  • 1 dlrypsiöljyä
  • 1 kpllimettiä
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)
  • 3 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)

Tee näin

2 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN2 h

Valuta ravunpyrstöt. Sekoita marinadin ainekset keskenään kulhossa ja lisää joukkoon ravut.

Nosta kulho jääkaappiin ja anna marinoitua muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.
Pujota marinoidut ravunpyrstöt tarjolle cocktailtikkuihin.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä