Maku

Marinoidut rapuvartaat

2 h 20 min
4
0

Marinoidut rapuvartaat

GL
LA
MA
MU
0
4
Teksti Sonja Blåberg, Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 200 gjättikatkaravunpyrstöjä

Marinadi

  • 1 dlrypsiöljyä
  • 1 kpllimettiä
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)
  • 3 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)

Tee näin

2 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN2 h

Valuta ravunpyrstöt. Sekoita marinadin ainekset keskenään kulhossa ja lisää joukkoon ravut.

Nosta kulho jääkaappiin ja anna marinoitua muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.
Pujota marinoidut ravunpyrstöt tarjolle cocktailtikkuihin.

MITÄ PIDIT?
4