4,9(7)
Marinoidut paprikat manchego-juustolla
Munaton
Gluteeniton
2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h
26.10.2011
 |
Maku
Reseptin ainekset
20 annosta
200 gpunaista paprikaa (suippoja)
Marinadi
1 dlrypsiöljyä
1/2 dlhunajaa
1 kplsitruunaa (kuori suikaleina + mehu)
2 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
1 tlkuivattua chiliä (piripiri tai pala tuoretta chiliä)
2 rkltuoretta rosmariinia (oksia pätkittynä)
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
Lisäksi
250 gjuustoa (manchego)

Pese paprikat, halkaise ne ja poista siemenet, kannat ja valkoiset osat. Paahda tai grillaa paprikat mustiksi kuoripuolelta. Sulje 10 minuutiksi muovipussiin ja poista sitten mustunut kuori. Paloittele paprikat kulhoon. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada paprikoille. Anna maustua mielellään ainakin pari tuntia. Leikkaa juusto paloiksi ja kiinnitä paprikapala päälle cocktailtikulla. Koristele marinadin rosmariinilla. Tarjoa marinoidut paprikat ja manchego-juusto tapaksina. •Voit tarjota marinoituja paprikoita myös leivän päällä tai lisätä niitä salaatin joukkoon. Käytä silloin marinadia salaatinkastikkeena.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo