Maku

Marinoidut mozzarellapallot

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
GL
KA
MU
3.4
0
Julkaistu 29.4.2011


Reseptin ainekset (80 annosta)

  • 2500 gmozzarellajuustoa (palloja)

Marinadi

  • 8 dloliiviöljyä
  • 2 1/2 rklsuolaa
  • 2 dlbalsamiviinietikkaa (vaaleaa)
  • 2 rkljuoksevaa hunajaa
  • 3 rkltuoretta rosmariinia
  • 1 kpltuoretta chiliä (suikaloituina)
  • 1 rklviherpippuria
Tulosta

Irrottele mozzarellapallot toisistaan ja huuhtele ne siivilässä mahdollisimman kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Kumoa pallot kauniiseen lasipurkkiin tai muuhun tarjoiluastiaan. Painele tiiviiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi juustopallojen päälle, sulje purkki ja siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään 2 tunniksi, mieluummin seuraavaan päivääni. Tarjoa marinoidut mozzarellapallot erillisestä astiasta vihreän salaatin lisänä.

Kommentoi »