Kuvat
Julkaistu 29.4.2011

Marinoidut mozzarellapallot
Reseptin ainekset (80 annosta)
- 2500 gmozzarellajuustoa (palloja)
Marinadi
- 8 dloliiviöljyä
- 2 1/2 rklsuolaa
- 2 dlbalsamiviinietikkaa (vaaleaa)
- 2 rkljuoksevaa hunajaa
- 3 rkltuoretta rosmariinia
- 1 kpltuoretta chiliä (suikaloituina)
- 1 rklviherpippuria
Irrottele mozzarellapallot toisistaan ja huuhtele ne siivilässä mahdollisimman kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Kumoa pallot kauniiseen lasipurkkiin tai muuhun tarjoiluastiaan. Painele tiiviiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi juustopallojen päälle, sulje purkki ja siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään 2 tunniksi, mieluummin seuraavaan päivääni. Tarjoa marinoidut mozzarellapallot erillisestä astiasta vihreän salaatin lisänä.