Maku

Marinoidut mozzarellapallot

25 min
GL
KA
MU
3.5
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (80 annosta)

  • 2500 gmozzarellajuustoa (palloja)

Marinadi

  • 8 dloliiviöljyä
  • 2 1/2 rklsuolaa
  • 2 dlbalsamiviinietikkaa (vaaleaa)
  • 2 rkljuoksevaa hunajaa
  • 3 rkltuoretta rosmariinia
  • 1 kpltuoretta chiliä (suikaloituina)
  • 1 rklviherpippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Irrottele mozzarellapallot toisistaan ja huuhtele ne siivilässä mahdollisimman kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Kumoa pallot kauniiseen lasipurkkiin tai muuhun tarjoiluastiaan. Painele tiiviiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi juustopallojen päälle, sulje purkki ja siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään 2 tunniksi, mieluummin seuraavaan päivääni. Tarjoa marinoidut mozzarellapallot erillisestä astiasta vihreän salaatin lisänä.

MITÄ PIDIT?
3.5