Maku

Marinoidut fenkolit ja parsakaalit

12 h 15 min
5
0

Marinoidut fenkolit ja parsakaalit

GL
KA
LA
MA
MU
0
5
Teksti Saara Törmä
Kuvat Tommy Selin
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 400 gparsakaalia
  • 400 gfenkolia

Marinadi

  • 2 dlrypsiöljyä
  • 1 dlomenaviinetikkaa
  • 3/4 dlhunajaa
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

12 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN12 h

Leikkaa parsakaalit ja fenkolit suupaloiksi. Kiehauta kattilallinen vettä ja keitä vihanneksia muutaman minuutin ajan, kunnes ne hiukan pehmenevät, mutta säilyttävät vielä rapeutensa. Valuta vihannekset lävikössä.

Sekoita marinadin aineet kulhossa. Lisää kasvikset ja kääntele seosta. Jäähdytä ja anna fenkolien ja parsakaalien marinoitua yön yli.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä