Kotivinkki

Marenkipavlova ja marinoituja hedelmiä

0
0

Marenkipavlova ja marinoituja hedelmiä

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kaisa Rautaheimo
Tulosta
Mainos

Ainekset

PAVLOVA:

  • 4kananmunan valkuaista
  • noin 3 dlsokeria
  • 1 tlvalkoviinietikkaa
  • 2 tlmaissitärkkelystä

MARINOIDUT HEDELMÄT:

  • 2 dlkuohukermaa
  • 2appelsiinia
  • 100 gmustaherukoita tai karhunvadelmia
  • 100 gvadelmia
  • 4passionhedelmää

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

PAVLOVA

1. Lämmitä uuni 100 asteeseen. Vatkaa valkuaiset ja puolet sokerista paksuksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon loput sokerista, etikka ja maissitärkkelys. Vatkaa vielä muutama minuutti.

2. Tee marenkikekoja leivinpaperille isolla lusikalla.

3. Laita marenki uuniin kuivumaan noin tunniksi. Laita uuni pois päältä ja jätä luukku raolleen. Anna marenkien kuivua, kunnes pinta on rapea, mutta sisus vielä kostea ja pehmeä.

MARINOIDUT HEDELMÄT

1. Vatkaa kerma vaahdoksi.

2. Kuori ja paloittele appelsiinit. Sekoita marjat ja appelsiinit.

3. Halkaise passionhedelmät. Lusikoi hedelmän sisus marjoille.

4. Murra pavlovat päältä auki. Lusikoi keskelle kermavaahtoa ja runsaasti hedelmiä ja marjoja.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä