Maku

Mantelisuklaa

2 h 10 min
0
0

Mantelisuklaa

GL
KA
MU
0
0
Mantelisuklaa saa suloiset raidat valkoisesta ja tummasta suklaasta. Suklaan mantelit saavat ihanaa makua paahtamisesta. Helppoa, kaunista ja hyvää!
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 150 gmanteleita (kuorittuja)
  • 200 gtummaa suklaata
  • 100 gvalkosuklaata

Tee näin

2 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN2 h

Paahda mantelit kuivalla pannulla kauniin värisiksi. Rouhi mantelit hieman jäähtyneinä karkeaksi ja levitä leivinpaperille tasaiseksi kerrokseksi.

Sulata paloiteltu tumma suklaa mikrossa miedolla teholla (350 w) ja 30 sekunnin välein sekoittaen.Valuta suklaasula tasaisesti manteleille.

Sulata paloiteltu valkosuklaa samaan tapaan mikrossa miedolla teholla ja välillä sekoittaen. Valuta valkosuklaa tumman suklaan päälle. Anna suklaan jähmettyä ja murra tai rouhi mantelisuklaa karkeiksi paloiksi. Tarjoa mantelisuklaa limettipossetin kanssa.

Vinkki!

Käytä tähän reseptiin laadukasta suklaata!

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä