Mantelinougatrulla – suloinen neljän aineksen karamellipyörre viimeistellään suklaasulalla ja pähkinöillä

{
Aktiivinen
Passiivinen
Mantelinougatrulla valmistuu helposti, kun kaulit mantelimassan levyksi, sulatat makeispatukat täytteeksi ja kääräiset levyn pötköksi. Lisää lopuksi pintaan sulaa suklaata ja pähkinärouhetta.
KA
MU
4
0
Julkaistu: 28.1.2022


Reseptin ainekset (30 palaa)

Mantelinougatrulla

  • 450 gmantelimassaa
  • 5 patukkaa (à 43 g)Marabou Dubbel Nougat'ta

Pinnalle

  • 100 gtummaa suklaata
  • ½ dlhasselpähkinä- tai mantelirouhetta
Tulosta

Mantelinougatrulla valmistuu näin:

  1. Yhdistä mantelimassapötköt yhdeksi palloksi. Kauli mantelimassa leivinpaperin päällä ohueksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi (25 × 40 cm). Voit siivilöidä ohuen kerroksen tomusokeria leivinpaperille, jotta massa ei pääse tarttumaan siihen kiinni.
  2. Pehmitä nougat vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä. Levitä nougat mantelimassan päälle tasaisesti.
  3. Rullaa levy pötköksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin jähmettymään.
  4. Paloittele ja sulata suklaa. Valuta suklaasula rullan päälle. Ripottele pähkinärouhetta pinnalle.
  5. Anna jähmettyä kunnolla. Leikkaa mantelinougatrulla viipaleiksi.

Vinkki!

Rullan pinnalle voi ripotella myös pieniä vaahtokarkkeja rocky road -hengessä.

Kommentoi »