Mantelinougatrulla – suloinen neljän aineksen karamellipyörre viimeistellään suklaasulalla ja pähkinöillä
Kasvis
Munaton
Mantelinougatrulla valmistuu helposti, kun kaulit mantelimassan levyksi, sulatat makeispatukat täytteeksi ja kääräiset levyn pötköksi. Lisää lopuksi pintaan sulaa suklaata ja pähkinärouhetta.
Yhdistä mantelimassapötköt yhdeksi palloksi. Kauli mantelimassa leivinpaperin päällä ohueksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi (25 × 40 cm). Voit siivilöidä ohuen kerroksen tomusokeria leivinpaperille, jotta massa ei pääse tarttumaan siihen kiinni.
Pehmitä nougat vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä. Levitä nougat mantelimassan päälle tasaisesti.
Rullaa levy pötköksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin jähmettymään.
Paloittele ja sulata suklaa. Valuta suklaasula rullan päälle. Ripottele pähkinärouhetta pinnalle.
Anna jähmettyä kunnolla. Leikkaa mantelinougatrulla viipaleiksi.
Vinkki!
Rullan pinnalle voi ripotella myös pieniä vaahtokarkkeja rocky road -hengessä.