Kotivinkki

Mantelilatte – ylellinen kahvijuoma saa ylleen vispipilven ja paahdettuja mantelilastuja

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Mantelilatte hemmottelee ylellisten herkkukahvien ystäviä. Ceyloninkaneli, vanilja ja vaahterasiirappi antavat juomalle makua, ja kunnon kerros soijakermaa viimeistelee kokonaisuuden.
VE
GL
0
0
Julkaistu: 17.3.2020


Ainekset (2 annosta)

  • 2 dlmantelijuomaa
  • 2 rklvaahterasiirappia
  • ⅓ tl ceyloninkanelia
  • ¼ tlvaniljajauhetta
  • 1½ dlespressoa

Pinnalle

  • 1 dlvaahtoutuvaa soijakermaa
  • 1 rklmantelilastuja paahdettuna
Tulosta

Mantelilatte valmistetaan näin:

  1. Vaahdota ensin soijakerma ja paahda mantelilastut kuivalla pannulla.
  2. Kuumenna mantelijuoma ja mausta se vaahterasiirapilla, kanelilla ja vaniljalla. Valmista espresso tai vahva tummapaahtoinen suodatinkahvi.
  3. Yhdistä mantelijuoma ja kahvi. Lusikoi kermavaahtoa latten pinnalle ja viimeistele mantelilastuilla.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »