0(0)
Mantelilatte – ylellinen kahvijuoma saa ylleen vispipilven ja paahdettuja mantelilastuja
Vegaaninen
Gluteeniton
10 min
Mantelilatte hemmottelee ylellisten herkkukahvien ystäviä. Ceyloninkaneli, vanilja ja vaahterasiirappi antavat juomalle makua, ja kunnon kerros soijakermaa viimeistelee kokonaisuuden.
Julkaistu 17.3.2020
Kotivinkki
Reseptin ainekset
2 annosta
2 dlmantelijuomaa
2 rklvaahterasiirappia
⅓ tl ceyloninkanelia
¼ tlvaniljajauhetta
1½ dlespressoa
Pinnalle
1 dlvaahtoutuvaa soijakermaa
1 rklmantelilastuja paahdettuna

Mantelilatte valmistetaan näin:

  1. Vaahdota ensin soijakerma ja paahda mantelilastut kuivalla pannulla.
  2. Kuumenna mantelijuoma ja mausta se vaahterasiirapilla, kanelilla ja vaniljalla. Valmista espresso tai vahva tummapaahtoinen suodatinkahvi.
  3. Yhdistä mantelijuoma ja kahvi. Lusikoi kermavaahtoa latten pinnalle ja viimeistele mantelilastuilla.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.