Mantelilatte – ylellinen kahvijuoma saa ylleen vispipilven ja paahdettuja mantelilastuja
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Mantelilatte hemmottelee ylellisten herkkukahvien ystäviä. Ceyloninkaneli, vanilja ja vaahterasiirappi antavat juomalle makua, ja kunnon kerros soijakermaa viimeistelee kokonaisuuden.
VE
GL
0
Kuvat
Julkaistu 17.3.2020

Mantelilatte – ylellinen kahvijuoma saa ylleen vispipilven ja paahdettuja mantelilastuja
Reseptin ainekset (2 annosta)
- 2 dlmantelijuomaa
- 2 rklvaahterasiirappia
- ⅓ tl ceyloninkanelia
- ¼ tlvaniljajauhetta
- 1½ dlespressoa
Pinnalle
- 1 dlvaahtoutuvaa soijakermaa
- 1 rklmantelilastuja paahdettuna
Mantelilatte valmistetaan näin:
- Vaahdota ensin soijakerma ja paahda mantelilastut kuivalla pannulla.
- Kuumenna mantelijuoma ja mausta se vaahterasiirapilla, kanelilla ja vaniljalla. Valmista espresso tai vahva tummapaahtoinen suodatinkahvi.
- Yhdistä mantelijuoma ja kahvi. Lusikoi kermavaahtoa latten pinnalle ja viimeistele mantelilastuilla.

Chai latte – kardemummainen juoma lämmittää mieltä ja kehoa
Meillä kotona

Vegaaninen matchalatte
Maku

Kylmäuutettu kahvi – raikas juoma, joka tuo potkua päivään
Maku

Vadelmakahvi
Maku

Punajuurilatte on unelman pehmeä hittijuoma
Maku

Mausteinen kurkumalatte
Maku

Caffe latte eli italialainen maitokahvi
Kotivinkki

Café frappé
Maku