Maku

Mansikkainen raparperihilloke

20 min
5
0

Mansikkainen raparperihilloke

Mummulan parasta raparperihilloketta uudella twistillä mansikan, kanelin ja fariinisokerin kera.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 kpl)

  • 500 gmansikoita
  • 250 graparperia
  • 0,5 dlvettä
  • 2 dlfariinisokeria
  • 3 dlhillosokeria
  • 4 tlvaniljasokeria
  • 2 tlkanelia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Laitetaan kattilan pohjalle pieni tilkka vettä ja kaadetaan päälle lohkotut mansikat sekä raparperit. Kuumennetaan seos höyryäväksi ja lisätään hillosokeri sekä sokerit ja kaneli. Keitellään hiljalleen kymmenisen minuuttia kunnes mansikat ja raparperit ovat pehmenneet. Kuoritaan keittämisen aikana pinnalta vaahto pois. Survotaan sauvasekoittimella sileäksi ja säilötään pestyihin sekä kuumennettuihin lasipurkkeihin.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä