Maku

Mansikkainen Eton Mess

20 min
5
2

Mansikkainen Eton Mess

Kesän helpoin ja herkullisin mansikkajälkiruoka!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 1 ltuoreita mansikoita
  • 20 kplpieniä marenkeja
  • 2 dlkuohukermaa
  • 2 tlsokeria
  • 1 kplvaniljatanko

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Laita viisi mansikkaa ja viisi marenkia syrjään annosten koristelua varten. Poista mansikoista kannat ja leikkaa mansikat neljään osaan. Murustele loput marengit sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Mittaa kuohukerma ja sokeri kulhoon. Puolita vaniljatanko ja raaputa siemenet irti. Lisää vaniljansiemenet kerman joukkoon. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lusikoi hiukan kermavaahtoa jälkiruokakulhojen pohjalle. Lisää jälkiruokakulhoihin pilkottuja mansikoita, marengin paloja ja kermavaahtoa vuorotellen. Koristele annokset kermavaahdolla, kokonaisella mansikalla ja marengilla. Tarjoile herkullinen jälkiruoka heti.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä