Maku

Mansikka-toscaherkku

35 min
4
0

Mansikka-toscaherkku

MU
KA
0
4
Teksti Maku-toimitus
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

Toscalastut

  • 100 gleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  • 2 dlfariinisokeria
  • 2 1/2 dlmantelilastuja
  • 1 dlkaurahiutaleita

Vaahto

  • 3 dlkuohukermaa
  • 300 ghilloa (passion, Jam It)
  • 250 gmaitorahkaa

Lisäksi

  • 15 dlmansikoita

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

Valmista ensin rapeat toscalastut. Sulata rasva ja sekoita joukkoon sokeri, mantelilastut ja kaurahiutaleet. Levitä seos lusikan selällä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 180 asteessa 10–12 minuuttia. Murra jäähtynyt levy paloiksi. Säilytä palat kuivassa, tiiviissä purkissa.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita hillo rahkan joukkoon. Kääntele lopuksi mukaan kermavaahto.
Puhdista mansikoista kannat ja puolita marjat. Säästä muutama kokonainen koristeeksi.
Rakenna mansikka-toscajälkiruoka tarjoilumaljaan kerrostelemalla aineksia vuorotellen.
Tarjoa mansikka-toscaherkku saman tien.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä