Julkaistu 20.7.2005

Mansikka-raparperipiirakka
Reseptin ainekset (20 palaa)
- 400 gmurotaikinaa (pakaste)
- 400 gmarmeladia (mansikka)
- 5 dlmansikoita
- 1 rklperunajauhoja
- 5 kplraparperia
- 2 rklsokeria
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kauli tai taputtele sulanut murotaikina jauhotetun leivinpaperin päällä 40×20 cm:n kokoiseksi levyksi. Vedä taikinalevy leivinpaperin kanssa uunipellille. Sekoita marmeladi, viipaloidut mansikat ja perunajauhot varovasti keskenään. Levitä seos levyn päälle.
Kuori ja paloittele raparperit 20 sentin tangoiksi. Kierittele tangot sokerissa ja nosta palat täytteen päälle poikittain. Paista mansikka-raparperipiirakkaa uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä ja paloittele tarjolle.