Mansikka-raparperipiirakka

45 min
4.3
1

Mansikka-raparperipiirakka

MA
LA
1
4.3
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 palaa)

  • 400 gmurotaikinaa (pakaste)
  • 400 gmarmeladia (mansikka)
  • 5 dlmansikoita
  • 1 rklperunajauhoja
  • 5 kplraparperia
  • 2 rklsokeria

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN25 min

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kauli tai taputtele sulanut murotaikina jauhotetun leivinpaperin päällä 40×20 cm:n kokoiseksi levyksi. Vedä taikinalevy leivinpaperin kanssa uunipellille. Sekoita marmeladi, viipaloidut mansikat ja perunajauhot varovasti keskenään. Levitä seos levyn päälle.

Kuori ja paloittele raparperit 20 sentin tangoiksi. Kierittele tangot sokerissa ja nosta palat täytteen päälle poikittain. Paista mansikka-raparperipiirakkaa uunissa noin 25 minuuttia. Jäähdytä ja paloittele tarjolle.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä