Mansikka-raparperiaamiaiskakku

5
1

Mansikka-raparperiaamiaiskakku

Mehevä aamiaiskakku on täydellinen herkku rennolle viikonlopun aamiaiselle. Täysjyvävehnäjauhoista tehtyyn kakkuun uppoaa kasa mansikoita ja raparpereja, ja päälle ripotellaan rapea murukerros.
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

Muruseos

  • 50 gvoita (pehmeää)
  • 1 dlfariinisokeria
  • 1 dltäysjyvävehnäjauhoja
  • 1 dlkaurahiutaleita
  • 1/4 tlkanelia
  • ripaus 0muskottipähkinää

Kakkutaikina

  • 3 kplkananmunaa
  • 2 1/2 dlfariinisokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1 dlöljyä
  • 1 1/2 dljogurttia
  • 1 dlmaitoa
  • 3 dltäysjyvävehnäjauhoja
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 1 tlkanelia
  • 100 gmansikoita
  • 1 kplraparperin varsi

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Vinkki!

Kokeile kakkua myös mustikoilla ja omenoilla!

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä