Maku

Mansikka-fetasalaatti

20 min
0
0

Mansikka-fetasalaatti

GL
KA
MU
0
0
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Pekka Vainonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 15 dlmansikoita
  • 12 kplparsaa
  • 2 kplruukkusalaattia
  • 600 gfetajuustoa (rasvaa 25 %)

Kastike

  • 1 dloliiviöljyä
  • 1/2 dlbalsamiviinietikkaa
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

Lohko mansikat. Kuori parsat tyvestä ohuesti ja keitä niitä 6–8 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä ja paloittele.

Pane tarjoilulautasten pohjalle salaatinlehtiä. Kokoa niiden päälle keko mansikoista ja parsoista. Lisää päälle runsas kerros valutettua fetaa.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lusikoi salaatin päälle.

•Tarjoa yhdessä rosmariini-hunajabruchettojen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä