Maku

Mango-pistaasirahka

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Eksoottinen mango-pistaasirahka tarjotaan hauskasti pääsiäismunasta!
GL
MU
4
1
Julkaistu: 31.5.2009


Ainekset (6 annosta)

  • 250 gmangoa (säilyke)
  • 300 gtuoretta mangoa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 2 dlturkkilaista jogurttia
  • 1/2 dlsokeria
  • 1/2 dlpistaaseja

Tarjoiluun

  • 6 kplsuklaamakeisia (suklaamunia)
Tulosta

Valuta mangoviipaleet ja soseuta ne. Kuori ja kuutioi tuore mango.

Yhdistä rahka ja jogurtti. Mausta seos sokerilla.

Rouhi pistaasit pienemmiksi esimerkiksi morttelissa tai tehosekoittimessa.

Yhdistä kaikki rahkan ainekset. Säästä pistaaseja ja mangokuutioita koristeluun.

Annostele mango-pistaasirahka tarjolle suklaamuniin tai jälkiruokamaljoihin. Koristele vielä mangokuutioilla ja pistaasirouheella.

1 kommentti