Maku

Mango-pistaasirahka

30 min
GL
MU
3.97
1

Eksoottinen mango-pistaasirahka tarjotaan hauskasti pääsiäismunasta!
Tulosta
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (6 annosta)

  • 250 gmangoa (säilyke)
  • 300 gtuoretta mangoa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 2 dlturkkilaista jogurttia
  • 1/2 dlsokeria
  • 1/2 dlpistaaseja

Tarjoiluun

  • 6 kplsuklaamakeisia (suklaamunia)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Valuta mangoviipaleet ja soseuta ne. Kuori ja kuutioi tuore mango.

Yhdistä rahka ja jogurtti. Mausta seos sokerilla.

Rouhi pistaasit pienemmiksi esimerkiksi morttelissa tai tehosekoittimessa.

Yhdistä kaikki rahkan ainekset. Säästä pistaaseja ja mangokuutioita koristeluun.

Annostele mango-pistaasirahka tarjolle suklaamuniin tai jälkiruokamaljoihin. Koristele vielä mangokuutioilla ja pistaasirouheella.

MITÄ PIDIT?
3.97