4(29)
Mango-pistaasirahka
Gluteeniton
Munaton
30 min
Eksoottinen mango-pistaasirahka tarjotaan hauskasti pääsiäismunasta!
31.5.2009
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
250 gmangoa (säilyke)
300 gtuoretta mangoa
250 gmaitorahkaa
2 dlturkkilaista jogurttia
1/2 dlsokeria
1/2 dlpistaaseja
Tarjoiluun
6suklaamakeista (suklaamunia)

Valuta mangoviipaleet ja soseuta ne. Kuori ja kuutioi tuore mango.

Yhdistä rahka ja jogurtti. Mausta seos sokerilla.

Rouhi pistaasit pienemmiksi esimerkiksi morttelissa tai tehosekoittimessa.

Yhdistä kaikki rahkan ainekset. Säästä pistaaseja ja mangokuutioita koristeluun.

Annostele mango-pistaasirahka tarjolle suklaamuniin tai jälkiruokamaljoihin. Koristele vielä mangokuutioilla ja pistaasirouheella.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo