0(0)
Mango-passionpiirakka koukuttaa raikkaudellaan
Gluteeniton
Vegaaninen
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Mango-passionpiirakka saa ihanan makunsa taatelisesta raakakakkupohjasta ja kookoksisesta mango-passiontäytteestä.
Julkaistu 2.5.2018
Maku
Reseptin ainekset 8–10 palaa
Pohja
200 gtuoreita taateleita
100 gmacadamiapähkinöitä
2 dlkookoshiutaleita
1 rklchiansiemeniä
Täyte
400 gtuoretta mangoa ( tai pakastemangokuutioita sulatettuna)
1 dlkookoskermaa
½ dl kookosöljyä
2 rklmaissitärkkelystä (Maizena)
1passionhedelmä
2–3 rkl agavesiirappia
Koristelu
1 dlvaahtoutuvaa soijakermaa (Alpro Cuisine Soya)
1mango
1kiivi
1passionhedelmä
2 rklkookoslastuja

Mango-passiopiirakka valmistuu näin:

  1. Poista taateleista kivet. Mittaa kaikki pohjan aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Painele massa piirakkavuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistamisen ajaksi.
  2. Soseuta mango ja kaada sose kattilaan. Lisää kookoskerma ja -öljy sekä maissitärkkelys.
  3. Kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen. Anna kuplia muutaman kerran.
  4. Halkaise passionhedelmä ja kaavi sisus kattilaan. Lisää myös agavesiirappi ja sekoita täyte tasaiseksi. Jäähdytä kylmäksi.
  5. Levitä täyte torttupohjalle. Vatkaa kookoskerma vaahdoksi. Viimeistele piirakka vaahdolla, mangosuikaleilla, kiiviviipaleilla, passionhedelmällä ja kookoslastuilla.

Jos käytät pakastemangokuutioita, lisää täytteeseen ½ rkl maissitärkkelystä, jotta saat täytteestä tarpeeksi jämäkän.

1 kommentti