Mango-passiopiirakka koukuttaa raikkaudellaan
45 min
GL
VE

Mango-passiopiirakka koukuttaa raikkaudellaan
Mango-passiopiirakka saa ihanan makunsa taatelisesta raakakakkupohjasta ja kookoksisesta mango-passiotäytteestä.
Ainekset (8–10 palaa)
Pohja
- 200 gtuoreita taateleita
- 100 gmacadamiapähkinöitä
- 2 dlkookoshiutaleita
- 1 rklchiansiemeniä
Täyte
- 400 gtuoretta mangoa ( tai pakastemangokuutioita sulatettuna)
- 1 dlkookoskermaa
- ½ dl kookosöljyä
- 2 rklmaissitärkkelystä (Maizena)
- 1passiohedelmä
- 2–3 rkl agavesiirappia
Koristelu
- 1 dlvaahtoutuvaa soijakermaa (Alpro Cuisine Soya)
- 1mango
- 1kiivi
- 1passiohedelmä
- 2 rklkookoslastuja
Tee näin
45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN15 min
Mango-passiopiirakka valmistuu näin:
- Poista taateleista kivet. Mittaa kaikki pohjan aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Painele massa piirakkavuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistamisen ajaksi.
- Soseuta mango ja kaada sose kattilaan. Lisää kookoskerma ja -öljy sekä maissitärkkelys.
- Kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen. Anna kuplia muutaman kerran.
- Halkaise passiohedelmä ja kaavi sisus kattilaan. Lisää myös agavesiirappi ja sekoita täyte tasaiseksi. Jäähdytä kylmäksi.
- Levitä täyte torttupohjalle. Vatkaa kookoskerma vaahdoksi. Viimeistele piirakka vaahdolla, mangosuikaleilla, kiiviviipaleilla, passiohedelmällä ja kookoslastuilla.
Jos käytät pakastemangokuutioita, lisää täytteeseen 1/2 rkl maissitärkkelystä , jotta saat täytteestä tarpeeksi jämäkän.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0