Maku

Mango-passiopiirakka koukuttaa raikkaudellaan

45 min
0
1

Mango-passiopiirakka koukuttaa raikkaudellaan

GL
VE
1
0
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos
Mango-passiopiirakka saa ihanan makunsa taatelisesta raakakakkupohjasta ja kookoksisesta mango-passiotäytteestä.

Ainekset (8–10 palaa)

Pohja

  • 200 gtuoreita taateleita
  • 100 gmacadamiapähkinöitä
  • 2 dlkookoshiutaleita
  • 1 rklchiansiemeniä

Täyte

  • 400 gtuoretta mangoa ( tai pakastemangokuutioita sulatettuna)
  • 1 dlkookoskermaa
  • ½ dl kookosöljyä
  • 2 rklmaissitärkkelystä (Maizena)
  • 1passiohedelmä
  • 2–3 rkl agavesiirappia

Koristelu

  • 1 dlvaahtoutuvaa soijakermaa (Alpro Cuisine Soya)
  • 1mango
  • 1kiivi
  • 1passiohedelmä
  • 2 rklkookoslastuja

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN15 min

Mango-passiopiirakka valmistuu näin:

  1. Poista taateleista kivet. Mittaa kaikki pohjan aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Painele massa piirakkavuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistamisen ajaksi.
  2. Soseuta mango ja kaada sose kattilaan. Lisää kookoskerma ja -öljy sekä maissitärkkelys.
  3. Kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen. Anna kuplia muutaman kerran.
  4. Halkaise passiohedelmä ja kaavi sisus kattilaan. Lisää myös agavesiirappi ja sekoita täyte tasaiseksi. Jäähdytä kylmäksi.
  5. Levitä täyte torttupohjalle. Vatkaa kookoskerma vaahdoksi. Viimeistele piirakka vaahdolla, mangosuikaleilla, kiiviviipaleilla, passiohedelmällä ja kookoslastuilla.

MITÄ PIDIT?
0