5(1)
Mango-passionjogurttikakku
7 h
{
Aktiivinen 1 h
Passiivinen 6 h
Raikas ja herkullinen kakku juhliin.
Reseptin ainekset 12 viipaletta
Pohja
200 gdigestive-keksejä (täysjyvä)
75 gvoita
Jogurttitäyte
4 dlturkkilaista jogurttia
1 prk (165 ml)kookoskermaa
4 rkltomusokeria
2 tlvaniljasokeria
1limen mehu
4liivatelehteä
Mangotäyte
2säilykemangoa (425g/225g)
1limen mehu
4liivatelehteä
Passionkiille
4passionhedelmää
1limen mehu
2liivatelehteä

Murustele keksit ja sulava voi. Sekoita hyvin keskenään. Laita irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille leivinpaperia. Reunaan voit käyttää myös tähän tarkoitettua muovia. Painele pohja irtopohjavuokaan. Nosta jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistamisen ajaksi.

Mittaa turkkilainen jogurtti kulhoon ja sekoita joukkoon kookoskerma, tomusokeri ja vaniljasokeri. Liota liivatelehtiä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumanna limen mehu kattilassa ja lisää liivatelehdet joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet ovat liuenneet Kaada ohuena nauhana jogurttitäytteen joukkoon kokoajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita. Anna jähmettyä jääkaapissa neljä tuntia.

Valuta mangot ja soseuta sauvasekoittimella. Liota liivatelehtiä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumanna limen mehu kattilassa ja lisää liivatelehdet joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet ovat liuenneet. Kaada soseutetun mangon joukkoon. Kaada täyte jogurttitäytteen päälle ja tasoita hyvin. Anna jähmettyä jääkaapissa kaksi tuntia.

Puolita passionhedelmät ja lusikoi hedelmälihat siivilään, joka on kulhon päällä. Liota liivatelehdet pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumanna limen mehu kattilassa ja lisää liivatelehdet joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet ovat liuenneet. Kaada passionhedelmä mehun joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada täyte mangotäyteen päälle ja tasoita hyvin. Anna jähmettyä jääkaapissa kaksi tuntia.

2 kommenttia