Maku

Mango-passionjogurttikakku

7 h
{
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
6 h
Raikas ja herkullinen kakku juhliin.
5
2


Reseptin ainekset (12 viipaletta)

Pohja

  • 200 gdigestive-keksejä (täysjyvä)
  • 75 gvoita

Jogurttitäyte

  • 4 dlturkkilaista jogurttia
  • 1 prk (165 ml)kookoskermaa
  • 4 rkltomusokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 1limen mehu
  • 4liivatelehteä

Mangotäyte

  • 2säilykemangoa (425g/225g)
  • 1limen mehu
  • 4liivatelehteä

Passionkiille

  • 4passionhedelmää
  • 1limen mehu
  • 2liivatelehteä
Tulosta

Murustele keksit ja sulava voi. Sekoita hyvin keskenään. Laita irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille leivinpaperia. Reunaan voit käyttää myös tähän tarkoitettua muovia. Painele pohja irtopohjavuokaan. Nosta jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistamisen ajaksi.

Mittaa turkkilainen jogurtti kulhoon ja sekoita joukkoon kookoskerma, tomusokeri ja vaniljasokeri. Liota liivatelehtiä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumanna limen mehu kattilassa ja lisää liivatelehdet joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet ovat liuenneet Kaada ohuena nauhana jogurttitäytteen joukkoon kokoajan sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita. Anna jähmettyä jääkaapissa neljä tuntia.

Valuta mangot ja soseuta sauvasekoittimella. Liota liivatelehtiä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumanna limen mehu kattilassa ja lisää liivatelehdet joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet ovat liuenneet. Kaada soseutetun mangon joukkoon. Kaada täyte jogurttitäytteen päälle ja tasoita hyvin. Anna jähmettyä jääkaapissa kaksi tuntia.

Puolita passionhedelmät ja lusikoi hedelmälihat siivilään, joka on kulhon päällä. Liota liivatelehdet pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumanna limen mehu kattilassa ja lisää liivatelehdet joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet ovat liuenneet. Kaada passionhedelmä mehun joukkoon ja sekoita hyvin. Kaada täyte mangotäyteen päälle ja tasoita hyvin. Anna jähmettyä jääkaapissa kaksi tuntia.

2 kommenttia