Maku

Mamin paras pastavuoka

45 min
0
2

Mamin paras pastavuoka

Perinteisen makaronilaatikon voi pienillä jutuilla tuunata erilaiseksi ja erittäin herkulliseksi. Tämä maailman yksinkertaisin pastavuoka tekee takuulla kauppansa.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 800 gsika-nautajauhelihaa
  • 700 gtäysjyväpastaa
  • 250 gVahvaa Koskenlaskijaa
  • 2 kplsipulia
  • 1 dlsweet chili kastiketta
  • 240 gMutti kirsikkatomaattia (1 purkki)
  • 1 lvettä
  • 2 tlvalkosipulijauhetta
  • 2 kpllihaliemikuutiota

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Keitetään pasta kypsäksi ja valutetaan hyvin. Paistetaan silputtu sipuli ja jauheliha kypsäksi pannulla. Laitetaan litra vettä kattilaan, lisätään lihaliemi sekä mausteet ja Mutti. Kun neste on kuumaa lisätään Kosenlaskija pieninä paloina ja annetaan sen sulaa. Sekoitetaan isossa vuoassa jauheliha ja makaronit sekaisin, kaadetaan päälle lihaliemiseos ja paistetaan kypsäksi 200 asteessa puolisen tuntia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä