Maku

Mamin paras pastavuoka

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Perinteisen makaronilaatikon voi pienillä jutuilla tuunata erilaiseksi ja erittäin herkulliseksi. Tämä maailman yksinkertaisin pastavuoka tekee takuulla kauppansa.
3.7
2
Julkaistu: 17.2.2015


Reseptin ainekset (8 annosta)

  • 800 gsika-nautajauhelihaa
  • 700 gtäysjyväpastaa
  • 250 gVahvaa Koskenlaskijaa
  • 2 kplsipulia
  • 1 dlsweet chili kastiketta
  • 240 gMutti kirsikkatomaattia (1 purkki)
  • 1 lvettä
  • 2 tlvalkosipulijauhetta
  • 2 kpllihaliemikuutiota
Tulosta

Keitetään pasta kypsäksi ja valutetaan hyvin. Paistetaan silputtu sipuli ja jauheliha kypsäksi pannulla. Laitetaan litra vettä kattilaan, lisätään lihaliemi sekä mausteet ja Mutti. Kun neste on kuumaa lisätään Kosenlaskija pieninä paloina ja annetaan sen sulaa. Sekoitetaan isossa vuoassa jauheliha ja makaronit sekaisin, kaadetaan päälle lihaliemiseos ja paistetaan kypsäksi 200 asteessa puolisen tuntia.

2 kommenttia