Maku

Makoisat etikkatatit

20 min
GL
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Marita Joutjärvi
Kuvat Martti Leppä

Ainekset (10 annosta)

  • 500 gtatteja
  • 1 kplsipulia

Liemi

  • 2 dlväkiviinaetikkaa
  • 2 dlvettä
  • 2 1/2 dlsokeria
  • 1 tlvalkopippuria (kokonaisia)
  • 1 tlmustapippuria (kokonaisia)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kiehauta liemiainekset. Lisää joukkoon noin litra paloiteltuja sieniä ja sipulirenkaat. Anna kiehahtaa muutaman minuutin. Lado sienet ja sipulit tölkkiin ja kaada liemi päälle.

Sulje heti tiiviisti, jäähdytä ja vie kylmäsäilöön.Tarjoile tattiviipaleet vaikka paistin tai maksapateen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0