Makkarastroganoff

25 min
3.9
4

Makkarastroganoff

LA
MA
MU
4
3.9
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 glenkkimakkaraa
  • 1 kplsipulia
  • 200 gherkkusieniä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1/3 dltomaattipyreetä
  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 3 dlvettä
  • 1 rklsinappia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 kplmaustekurkkuja (kuutioituna)
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Kuutioi kuorittu makkara. Kuori ja silppua sipuli. Puhdista ja viipaloi sienet.

Paista sipulit ja sienet pannussa öljyssä kauniin värisiksi. Lisää makkara ja ruskista sitä hetki.

Sekoita joukkoon tomaattipyree ja vehnäjauhot. Lisää vesi, sinappi ja suola. Keitä keskilämmöllä, välillä sekoitellen 10 minuuttia, kunnes kastike sakenee.

Viimeistele makkarastroganoff maustekurkuilla ja mustapippurilla. Tarkista maku.

Tarjoa makkarastroganoff keitettyjen perunoiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä