Maku

Makkarapasta

30 min
4
0

Makkarapasta

LA
MA
0
4
Mausteisesta makkarasta valmistuu nopea ja herkullinen arkipasta. Viimeistele se tuoreyrteillä.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gchorizo-makkaraa (tai braatvurstia)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 rkltuoretta meiramia (silputtuna)
  • 1 dlherneitä (tuoreita)

Lisäksi

  • 300 gpastaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN10 min

Viipaloi makkarat. Paista makkaraviipaleet öljyssä rapeiksi ja kauniin värisiksi.

Lisää huuhdellut kirsikkatomaatit samaan pannuun makkaroiden kanssa. Mausta sokerilla ja suolalla. Paista hetki melko kovalla lämmöllä, kunnes tomaatit saavat väriä.

Lisää yrtit ja herneenpaloista riipimäsi herneet.

Keitä pasta suolalla maustetussa, runsaassa vedessä lähes kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja yhdistä se makkara-tomaattiseokseen.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä