Kotivinkki

Makkaramunakas

15 min
3
0

Makkaramunakas

Makkaramunakas on hyvä, täyttävä ja nopea perusruoka. Voit käyttää tavallista makkaraa tai paistaa munan joukkoon herkullista raakachorizomakkaraa.
Teksti Piia Helasto
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 4kananmunaa
  • 140 graakachorizo-makkaraa
  • 1 rklkapriksia
  • puolikas uutta sipulia
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Riko kananmunat kulhoon. Vatkaa kevyesti haarukalla munien rakenne rikki. Silppua sipuli varsineen.
2. Paista raakachorizomakkaraa kypsäksi öljyssä kuumalla paistinpannulla. Leikkaa paloiksi.
3. Kaada kananmunat pannulle, jossa makkara on paistettu. Madalla lämpöä. Sekoita munakasta vetäen lastalla reunalta kohti keskustaa, kunnes munakas alkaa hyytyä.
4. Kaada makkaranpalat, kaprikset sekä sipulisilppu munakkaan päälle. Anna makkaramunakkaan hyytyä kiinteäksi.
5. Mausta makkaramunakas suolalla ja mustapippurilla.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä