Kiehauta vesi maltaiden ja mausteiden kanssa. Jäähdytä kädenlämpöiseksi. Liuota mukaan hiiva ja siirappi. Alusta taikinaan jauhot ja vaivaa, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta. Sekoita joukkoon öljy, Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä vedottomassa paikassa puolisen tuntia. Jaa taikina 6 palaan ja leivo näteiksi pikkulimpuiksi. Kohota liinan alla puoli tuntia. Voitele siirappi-vesiseoksella kauttaaltaan. Paista ensin 200 asteessa 15 minuuttia ja sitten 170 asteessa, noin 15 minuuttia, kunnes mallaslimpun pohja kumisee kivasti. Voitele mallaslimput paiston jälkeen siirappi-vesiseoksella. Peitä leivinliinalla ja anna makeiden mallaslimppujen levätä hetki. •Voit hyvin käyttää leipiin myös tummia vehnäjauhoja.