Maku

Makaroni-makkarasalaatti

20 min
3.11
5


 

Tulosta
Teksti Maku-toimitus
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (10 annosta)

  • 4 dlmakaronia (sarvi)
  • 300 glenkkimakkaraa
  • 2 kplmaustekurkkuja
  • 1/2 kplpurjoa
  • 200 gherne-maissi-paprikaa (pakaste)
  • 3 rklpersiljaa (silputtuna)

Kastike

  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 dlmajoneesia
  • 1 dlkermaviiliä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Keitä makaronit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä.

Leikkaa makkara ja maustekurkut kuutioiksi.

Halkaise, huuhtele ja hienonna purjo.

Sekoita makaronit, maustekurkut, makkarat, purjot, herne-maissi-paprikasekoitus ja persilja salaatiksi.

Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset ja kääntele makaroni-makkarasalaattiin.

  • Makaroni-makkarasalaatin voit huoletta valmistaa jo edellisenä päivänä maustumaan jääkaappiin.
MITÄ PIDIT?
3.11