Maku

Maissikampela

25 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
5 min
GL
LA
MA
MU
0
1
Julkaistu: 6.7.2005


Ainekset (4 annosta)

  • 500 gkampelaa (fileenä)
  • 1 tlsuolaa
  • 3/4 tlmustapippuria
  • 2 dlcorn flakes -maissihiutaleita

Paistamiseen

  • 2 rklrypsiöljyä
Tulosta

Suojaa työlauta leivinpaperilla tai kelmulla ja levitä kampelafileet työlaudalle. Mausta suolalla ja pippurilla.

Rouhi maissihiutaleet karkeaksi rouheeksi esimerkiksi kaulimella ajellen. Taita kampelafileet kahtia ja pyöräytä ne maissihiutalerouheessa.

Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista fileet molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi. Paista juuri ennen tarjoamista, että pinta pysyy mahdollisimman rapeana.

Tarjoa sieni-omenakastikkeen, salviaisen hernehakkeluksen ja paahdetun punaisen paprikan kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
1 kommentti