Kotivinkki

Maalaismaksapatee – maukas perinneherkku

2 h 10 min
3.5
0

Maalaismaksapatee on uskomattoman herkullinen tarjottava. Se sopii jouluaaton alkupalapöytään tai kinkun kilpailijaksi. Älä säikähdä pitkää raaka-ainelistaa tai työvaiheiden määrää, sillä lopputulos palkitsee varmasti.
Tulosta
Kuvat Nico Backström

Ainekset (10-15 annosta)

  • 200 gkasleria eli sian etuselkää
  • 200 gnaudan etuselkää tai kulmapaistia
  • 200 gpekonia
  • 200 gnaudan maksaa
  • 1sipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 rklvoita
  • 2kananmunaa
  • ripaus muskottipähkinää
  • 1 tltimjamia
  • 2 tlsuolaa
  • mustapippuria
  • 3 rklkonjakkia

Vuoan vuoraamiseen

  • 1 pktpekonia (170–200 g)

Tee näin

2 h 10 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN1 h 30 min
MITÄ PIDIT?
3.5