Maku

Maa-artisokkaranskalaiset – maissitärkkelys on ohituskaista rapeaan pintaan

45 min
GL
0
0

Maa-artisokkaranskalaiset paistuvat rapeapintaisiksi myös uunissa, kun kierittelet ne maissitärkkelyksessä. Kokeile rapean pinnan kikkaa myös peruna-, porkkana- ja bataattiranskalaisiin. Tarjoa maa-artisokkaranskalaiset valkosipulidipin kanssa.
Tulosta
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (4 annosta)

Maa-artisokkaranskalaiset

  • 500 gmaa-artisokkia
  • 3 rklrypsiöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 5 rklmaissitärkkelystä (Maizena)

Lisäksi

  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 sitruunan kuori (raastettuna)

Valkosipulidippi

  • 2valkosipulinkynttä
  • 2 rkltimjamia (hienonnettuna)
  • 150 granskankermaa

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
0