Maku

Luumurahka ja kanelikolmiot

30 min
5
0


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä
Kuvat Elina Himanen

Ainekset (6 annosta)

Kanelikolmiot

  • 200 glehtitaikinaa (pakaste)
  • 1 kplmunaa
  • 1/2 dlsokeria
  • 2 rklkanelia

Luumurahka

  • 2 dlkuohukermaa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 3/4 dlmarmeladia (luumu)
  • 1 rklrommia
  • 1 rklvaniljasokeria
  • 1 tlkanelia

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN10 min

Sulata taikinalevyt. Leikkaa ne ensin keskeltä kahtia ja sitten vielä kolmioiksi. Nosta kolmiot pellille leivinpaperin päälle. Voitele palat munalla ja ripottele pintaan sokeria ja kanelia. Paista kolmiot 225 asteessa kauniin ruskeiksi, noin 10 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
5