Maku

Luumupannarit

10 min
5
1

Luumupannarit

Vaahterasiirapilla maustetut muhkeat jenkkipannarit on höystetty sesonkiherkulla luumulla. Hemmottele itseäsi vaikka arkiaamuna näillä nopeilla, täydellisen pulleilla luumupannareilla!
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 1/2 kplmunaa
  • 1 dljogurttia
  • 3 rklmaitoa
  • 1 rklvaahterasiirappia
  • 1 rklsokeria
  • 1 1/4 dlvehnäjauhoja
  • 1/4 tlleivinjauhetta
  • 1/4 tlruokasoodaa
  • 3 kplluumua (pientä)

Lisäksi

  • vaahterasiirappia
  • tomusokeria

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Riko muna lasiin, kaada siitä puolet kulhoon. Sekoita munan joukkoon jogurtti, maito, vaahterasiirappi ja sokeri.
Lämmitä öljy pannulla ja viipaloi pienet luumut ohuiksi viipaleiksi.
Toisessa kulhossa yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja ruokasooda. Yhdistä kuivat aineet märkiin aineisiin, kääntele lopuksi joukkoon luumut mutta jätä yksi luumu viimeistelyä varten.
Älä ylisekoita taikinaa.
Paista taikinasta n. 1/2 desin lättyjä, paista keskilämmöllä. Käännä lettu kun pinnalle ilmestyy kuplia, paista n. 1-2 minuutin ajan toiselta puolelta.
Tarjoile letut luumun, vaahterasiirapin ja tomusokerin kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä