Maku

Luumu-karpalopyttis

35 min
GL
KA
MU
3
0


 

Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (8 annosta)

  • 500 gluumuja
  • 1 dlkarpaloita
  • 1/2 dlrusinoita
  • 2 rklvoita
  • 1 dlruokosokeria

Koristeluun

  • 1/2 dlmantelirouhetta

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

Poista pestyistä luumuista kivet ja lohko hedelmäliha. Huuhtele karpalot ja rusinat tarvittaessa. Kuumenna muurikka- tai paistinpannulla voi ja sokeri. Anna kuohahtaa. Lisää pannulle hedelmät ja marjat. Kuumenna koko ajan käännellen, kunnes seos saa hiukan väriä. Koristele luumu-karpalopyttis mantelirouheella.

MITÄ PIDIT?
3