Maku

Luomupunajuuria ja vuohitilan juustoa

50 min
4.3
0

Luomupunajuuria ja vuohitilan juustoa

GL
KA
MU
0
4.3
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 500 gpunajuurta
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 3 rklkylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 2 dlrucolaa
  • 200 gkutunjuustoa (Kolatun)
  • 1 dloliiveja

Öljykastike

  • 2 rklkylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1/2 tlsinappia
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 rkltuoretta rosmariinia (silputtuna)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN40 min

Kuori ja lohko punajuuret. Ripottele lohkoille suolaa ja pippuria, lorauta joukkoon öljy ja sekoita.
Kumoa lohkot uunipellille leivinpaperin päälle ja paista lohkoja 200 asteessa noin 40 minuuttia.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Pane tarjoiluastiaan vielä lämpimät punajuurilohkot. Koristele rucolan lehdillä, kutunjuustopaloilla ja halutessasi oliiveilla. Kaada kastike päälle. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä