Luomukaritsapullat

40 min
4
0

Luomukaritsapullat

MU
0
4
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 1/2 dlkorppujauhoja
  • 1 dlruokakermaa
  • 1 kplsalottisipulia (pieneksi hakattuna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (murskattuna)
  • 500 glampaan jauhelihaa (tai luomukaritsa)
  • 1/2 tljuustokuminaa
  • 1/2 tlchilijauhetta
  • 2 dltuoretta rosmariinia
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 tlsuolaa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN30 min

Turvota korppujauhoja kermassa noin 5 minuuttia.
Pilko sipuli ja murskaa valkosipuli. Lisää ne korppujauhoseokseen.
Sekoita jauheliha ja mausteet seokseen niin, että saat aikaan tasaisen lihapullataikinan.
Muotoile haluamasi kokoiksi pyöryköiksi ja paista uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Tarjoa lammaspullia tomaattikastikkeen ja sieniohraton kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä