Kotivinkki

Lumivalkeat siikaruusukkeet

3 h 30 min
0
0

Kylmät kalaruoat ovat paitsi maukkaita, myös käteviä jouluherkkuja, sillä useiden marinoitujen ja suolattujen kalojen valmistelut voi, ja täytyykin, tehdä hyvissä ajoin. Siikaruusukkeet marinoituvat mausteliemessä ja kypsyvät valkoisiksi sitruunan happamuuden ansiosta.
Tulosta
Kuvat Sami Repo

Ainekset (8 annosta)

  • 500 gsiikafileetä

Liemi

  • 1pieni keltasipuli
  • 1 dlsitruunan mehua
  • 1 dlvettä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 tlsokeria
  • 1 rklmerisuolaa
  • tillin varsia
  • 10kokonaista valkopippuria

Koristeluun

  • tilliä, sitruunaa
  • roseepippuria

Tee näin

3 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN3 h
MITÄ PIDIT?
0