Kotivinkki

Lohiruispiiras

0
0

Lohiruispiiras

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 1 pktruisperunataikinaa

TÄYTE:

  • 100 gpakastepinaattia
  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 300 gkylmäsavustettua kirjolohta
  • ½ tlrouhittua mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kauli taikina vuokaan sopivaksi levyksi. Jätä osa taikinasta koristenauhoiksi. Voitele vuoka ja laita taikina vuokaan reunoihin saakka.

2. Pistele haarukalla taikinan pohja ja paista pohjaa uunin keskiritilätasolla 200 asteessa 10 minuuttia.

3. Sulata pinaatti ja sekoita se tuorejuustoon, lisää mustapippuri joukkoon. Leikkele lohesta 8 nauhaa koristelua varten. Paloittele loppu lohi pikkupaloiksi.

4. Laita ohut kerros juustotäytettä pohjan päälle, lisää lohipalat ja loput juustotäytteestä.

5. Asettele taikina- ja lohinauhat ristikkäin täytteen päälle. Paista piirasta vielä uunin keskiritilätasolla 200 asteessa 20 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä