Maku

Lohipihvit ja hedelmäinen salsa

25 min
LA
MA
MU
5
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

  • 700 glohifileetä

Marinadi

  • 3 rklhp-maustekastiketta
  • 3 rklhunajaa
  • 1 rkldijoninsinappia
  • 1 tlsitruunamehua
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Salsa

  • 135 gananasta (murskana)
  • 1 kplomenaa (kuutioituna)
  • 1/2 kplpunaista paprikaa (kuutioituna)
  • 2 tlsitruunamehua
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlcayennenpippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Sekoita keskenään marinadin ainekset. Sivele mausteseos nelhälle kalapalalle. Valuta ananasmurska siivilässä ja yhdistä kaikki salsan ainekset. Anna maustua vartin verran. Paista tai pariloi lohipihvit kypsiksi. Tarjoa hedelmäisen salsan ja salaatin kera.

MITÄ PIDIT?
5