Maku

Lohipannukakkuset

25 min
0
0


 

Tulosta
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (20 kpl)

  • 1 kplmunaa
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 2 dlkevytmaitoa
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 3 tlleivinjauhetta
  • 1/2 tlsuolaa

Tarjoiluun

  • 1/4 kplkurkkua (siivutettuna)
  • 200 gkylmäsavustettua kirjolohta

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään. Kuumenna voi lettupannulla. Paista taikinasta pieniä kakkusia. Käännä kakkuset kerran paistamisen aikana. Nosta ne tarjoiluvuokaan. Peitä foliolla. Tarjoa paistettujen pannukakkusten kanssa kurkkusuikaleita ja kylmäsavustettua lohta.

MITÄ PIDIT?
0