Maku

Lohipannukakkuset

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 28.9.2010


Reseptin ainekset (20 kpl)

  • 1 kplmunaa
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 2 dlkevytmaitoa
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 3 tlleivinjauhetta
  • 1/2 tlsuolaa

Tarjoiluun

  • 1/4 kplkurkkua (siivutettuna)
  • 200 gkylmäsavustettua kirjolohta
Tulosta

Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään. Kuumenna voi lettupannulla. Paista taikinasta pieniä kakkusia. Käännä kakkuset kerran paistamisen aikana. Nosta ne tarjoiluvuokaan. Peitä foliolla. Tarjoa paistettujen pannukakkusten kanssa kurkkusuikaleita ja kylmäsavustettua lohta.

Kommentoi »