Maku

Lohiohratto

15 min
4.9
1

Lohiohratto

MU
1
4.9
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 glohifileetä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 rklsitruunamehua
  • 200 gpurjoa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 4 dlohrahelmiä (keitettynä)
  • 1 tlsitruunapippuria (suolaton)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 4 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Poista kalasta ruodot, leikkaa filee nahattomaksi ja viipaloi se. Paahda kalat pannulla ilman rasvaa molemmin puolin. Mausta suolalla ja sitruunamehulla.

Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuullota se öljyssä paistokasarissa. Lisää ohrahelmet ja paista käännellen. Mausta sitruunapippurilla ja suolalla.

Kääntele ohraton joukkoon kalat ja tilli. Kumoa lohiohratto lautasille, koristele tillillä ja sitruunalla.

MITÄ PIDIT?
4.9
Katso myös nämä